Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Veel gestelde vragen

 


Hieronder zijn enkele vaak gestelde vragen weer te vinden. Indien u toch nog andere vragen zou hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren

Contacteer ons

 

 Parking/schoonmaak

Het appartement is maximaal geschikt voor 2 + 2 volwassenen of 2 + 3 kinderen.

De schoonmaak gebeurt door de huurder zelf. Wij controleren dit vooraleer de huurwaarborg terug te betalen. Indien er 2 opeenvolgende huurperiodes volgen wordt de schoonmaak aan de hand van een vragenlijst beoordeeld door de volgende huurder.

Wij hebben zelf geen parking in de ondergrondse garage. Deze garage kan wel gebruikt worden om snel uit te laden dicht bij de lift. Er is veel gratis parkeergelegenheid op de zeedijk en aan de achterzijde van het appartement nabij de tramlijn. Ook in de naburige straten kunt u gratis parkeren. Opgelet: in de nabijheid van het casino is het steeds betalend parkeren. U mag niet parkeren aan de achterzijde op de parkeerplaatsen voorbehouden aan eigenaars van de appartementen. U heeft hiervoor een parkeerkaart nodig en die kan niet worden doorgegeven aan huurders.


  Extra kosten/huisdieren

De kosten voor elektriciteit, gas en water zijn in het verblijf inbegrepen. Wij rekenen erop dat u niet onnodig de verwarming opzet, de verwarming opzet met de deuren open, water laat lopen,… Dit om te vermijden dat we de huurprijs moeten opdrijven in de toekomst.

Ja, wij vragen steeds een huurwaarborg van €100, te betalen bij de betaling van de huurprijs. Deze huurwaarborg zal uiterlijk 14 na de laatste dag van uw verlijf worden terugbetaald indien de schoonmaak in orde was en er geen gebreken werden vastgesteld. Maakt u toch iets per ongeluk stuk? Dan appreciëren wij uw eerlijkheid ten zeerste!

Wij hebben er uitdrukkelijk voor gekozen om geen huisdieren toe te laten op het appartement. Ook geen kleine zindelijke hondjes….

 

 

Je kan ons ook vinden op